AgendaWhiskyproeverij
Oktober op de kalender? Een mooie maand voor wat sterkers. Daarom op 20 oktober 2018 onze volgende whiskyproeverij. We schenken een achttal fraaie whisky's en serveren daarbij smaakversterkende hapjes. Een mooie gelegenheid om wat nieuws te proeven of één van je favoriete whisky's te ontdekken. De bijdrage in de kosten is € 25,00 en vooraf reserveren is nodig. Maximaal vier personen per reservering.
Portproeverij
Er is veel meer dan rode port. Wat dacht u van witte port, rosé port, LBV port, 10 of 20 jaar gerijpte port, speciale jubileumblends, Colheita en natuurlijk Vintageport? U proeft tijdens deze portproeverij allemaal met een stukje geschiedenis over het ontstaan van port, het maken ervan en natuurlijk wat smaakversterkende hapjes. De bijdrage in de kosten is € 20,00 en vooraf reserveren is nodig. Maximaal vier personen per reservering.
Feestdagenproeverij
Bij voldoende belangstelling houden we op zaterdag 15 december een feestdagenproeverij. Op deze avond proeft u feestelijke bubbels, waaronder een aantal champagnes, witte en rode nieuwe toppers en we eindigen met twee dessertwijnen. Een genot om te proeven maar ook om een goede keuze te maken voor de aankomende feestdagen. De bijdrage in de kosten is € 25,00 en vooraf reserveren is nodig.