AgendaDoorlopende whiskyproeverij
Op deze avond kan de whiskyliefhebber een half of heel drammetje whisky bestellen uit het hele assortiment van circa 90 whisky's. Een leuke manier om achter een mogelijke favoriete whisky te komen. Bij iedere whisky geven we een korte uitleg en serveren we een bijpassend hapje. De kosten bedragen per halfje € 3,00 en per hele dram € 5,00 ongeacht welke whisky. Deze proeverij duurt van 20.30 tot 01.00 uur.
Whiskyproeverij
Op deze avond schenken we een achttal fraaie whisky's met smaakversterkende hapjes. Een mooie gelegenheid om wat nieuws te proeven of een van je favoriete whisky's te ontdekken. De bijdrage in de kosten is € 25,00 en vooraf reserveren is nodig. Maximaal vier personen per reservering.
Exclusieve Bourgogneproeverij
Bij voldoende belangstelling houden we op zaterdag 9 maart om 20.30 uur een Bourgogneproeverij. In onze winkel hebben we best wel een mooi assortiment Bourgognes van kwalitatief zeer goede huizen. Een aantal is al mooi rijp. De prijzen voor Bourgognes zijn altijd al hoog geweest. Dit is dan ook een mooi moment om onze liefhebbers van Bourgogne op deze avond mooie witte en rode Bourgognes te laten proeven, zoals Chablis, Montrachet, Aloxe Corton, Vosne Romanee, Chambolle Musigny en natuurlijk een Meursault. Deze avond gaat ook de domaine Perdrix Nuits St. Georges 1e Cru 1999 open. De bijdrage in de kosten bedraagt € 25,00. Gelieve tijdig aan te melden via onze e-mail of website.