Over ons


Wij bieden u een ruime keuze in kwaliteitswijnen van bekende huizen, dessertwijnen, sherry's, port en champagnes maar ook de betere whisky's en cognacs. Voor een goed advies kunt u terecht bij onze vinoloog van de wijnacademie. Wij zijn tevens het juiste adres voor cadeaus, wijnattributen, glazen en advies over wijn/spijs combinaties en inrichting van wijnkelders. Vanaf twee personen kunt u een wijnproeverij bestellen vanaf 9,95 euro per persoon. Ook leuk om cadeau te geven!

Veel van onze wijnen zijn in de avonduren per glas of per fles te drinken in het naastgelegen wijncafé. Een leuke manier om achter uw favoriete wijn te komen! Al onze actiewijnen zijn tijdens de geldigheidsperiode per glas te drinken voor de standaard prijs vanaf 3 euro per glas.

Voor de echte liefhebber hebben we uit onze klimaatkast een aantal zeer interessante schatkamerwijnen zoals de grote Grand Crus uit de Bordeaux en Bourgognes. Wij hechten veel waarde aan een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit en selecteren hierop onze wijnen en andere spirits! Al onze wijnen en nieuwe jaargangen worden jaarlijks bij onze importeurs geproefd en op basis van kwaliteit ingekocht.

Bezoek vrijblijvend onze winkel aan de Meerstraat 24a (ingang Brandsteeg) in Beverwijk, bestel online of kom eens proeven in ons wijncafé...!