Welkom bij de Winkel voor Wijn en Whisky's...!Aangepaste openingstijden
In verband met de feestweek van Beverwijk is de Winkel voor Wijn op donderdag 10 augustus gesloten. Op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus zijn we gewoon open. In week 33, de week na de feestweek, is de winkel gesloten. Op woensdag 23 augustus zijn we vanaf 12:00 uur weer open. Vanaf augustus is de Winkel voor Wijn in het vervolg om 12:00 open (in plaats van 13:00 uur) en sluit om 17:00 uur. De avondverkoop tot 22:00 uur blijft op donderdag, vrijdag en zaterdag gewoon bestaan.


Speciale proeverij: Oostenrijk
Weet u het nog, van heel vroeger...? Het wijnschandaal van antivries in Oostenrijkse wijnen...? Het heeft tientallen jaren geduurd voordat Oostenrijk met wijnen op de kaart terugkeerde. Op zaterdag 9 september laten we u vanaf 20:15 uur van het huis Stift Klosterneuburg een aantal bijzondere en lekkere Oostenrijkse wijnen proeven. Op de proeftafel staan die avond onder meer de volgende wijnen:
Grüüner Veltliner Klassik
Grüner veltliner Ried Hengsberg
Grüner veltliner Reserve
Wiener Gemischter Satz
Weisburgunder Klassik
Weissburgunder Ried Jungherrn
Zweigelt
Pinot Noir
St. Laurent Ausstich
De wijnen uit Oostenrijk zijn best wel prijzig en is dit dus een mooie kans om deze (en vooral de grote wijnen) eens te kunnen proeven. De bijdragen in de kosten is € 15,00 en vooraf reserveren is nodig. Maximaal vier personen per reservering.


Wijn van de maand
Deze maand zetten we twee wijnen van het huis Virginie in het zonnetje De Chardonnay, rijk en zacht met tropisch fruit, citrus, toast en een hint van vanille. De Merlot, Soepel en sappig met rood fruit, wat romigheid en zachte tannines. Nu in de actie voor € 6,50 per fles en € 35,00 per doos.


Wijnabonnement
Wilt u ook ééns in het kwartaal verrast worden met een wijnpakket van 6 of 12 seizoenwijnen? Meldt u dan aan voor het wijnabonnement. U ontvangt een korting van € 5,00 of € 10,00 per doos van 6 respectievelijk 12 flessen (waarde circa € 45,00 of circa € 90,00 per doos). Nieuw dit jaar is dat u bij een nabestelling van deze wijnen in hetzelfde kwartaal nog eens 10% korting ontvangt.


High Wine en Socialiser
In ons wijncafé presenteren we twee aantrekkelijke wijnproducten:
  • De Socialiser; voor twee personen een glas wijn met garnituur voor € 12,50.

  • De High Wine; drie glazen verschillende wijn met drie plateaus bijpassende hapjes voor € 17,50.
Voor De High Wine was al goede belangstelling en grote tevredenheid. In verband met de versheid van de hapjes is tenminste 48 uur van te voren reserveren noodzakelijk. De High Wine wordt geserveerd in ons wijncafé op donderdag vanaf 19:00 uur, vrijdag vanaf 16:00 uur en zaterdag vanaf 20:00 uur. Wilt U een keer een High Wine proberen? Reserveer deze dan tijdig.