Welkom bij de Winkel voor Wijn en Whisky's...!Speciaal voor de jaarwisseling
Voor de jaarwisseling (of voor de nieuwjaarsreceptie!) hebben we extra veel mousserende wijnen en champagnes in huis. Een feestelijke prosecco Spumante van La Tordera voor € 9,50. Een heerlijke cava methode traditional, brut, rosé of demi sec voor € 8,95. Een super Vonkelwijn van Simonsig € 15,95. Een methode traditional van Gales uit Luxemburg net boven de champagnestreek € 13,50. Een ruim aanbod van champagnes zoals de volgende bruts: Moutardier (€ 27,50), Pommery (€ 32,50), Delamotte, Gosset, Moët et Chandon, Mumm, Laurent-Perrier, Philipponnat, nu al deze bruts voor € 37,50 per fles. Voor de liefhebbers Dom Pérignon of Christal 2000. Champagnes aanbevolen bij een hors d'oeuvre, visgerechtjes, zalm of charcuterie. In combinatie met olliebollen of zoet beter een demi-sec.


Opruiming: wie durft...?
Ook dit jaar ruimen we weer op en geven we een beperkt aantal 'Wie durft dozen' voor de vaste klanten uit. Deze dozen (met een gemiddelde waarde van circa € 60,00) worden voor € 35,00 uitverkocht. We starten hiermee in de tweede week van januari.


Whiskyproeverij
Op zaterdag 27 januari houden we een doorlopende whiskyproeverij van 20:30 tot 01:00 uur. Op deze avond kan iedereen een half of heel drammetje whisky bestellen uit het hele assortiment van circa 90 whisky's. Een leuke manier om achter een mogelijke favoriete whisky te komen. Bij iedere whisky komt een korte uitleg en een bijpassend hapje. De kosten bedragen per halfje € 3,00 en per hele dram € 5,00 ongeacht welke whisky.


Wijntip van de maandUit de Languedoc de Beaurempart

Diepgekleurde robijnrode wijn met een elegant bouquet van zwarte bessen, pruimen, groene paprika en subtiele tonen van vanille en toffee. De smaak is gul en sappig en de afdronk fluweelzacht. Heerlijke wijn bij tournedos met knoflookaardappeltjes uit de oven, gemarineerde spare ribs, gegrilde groentes en pittige kazen.

Prijs: € 7,95 per fles.Wijnabonnement
Wilt u ook ééns in het kwartaal verrast worden met een wijnpakket van 6 of 12 seizoenwijnen? Meldt u dan aan voor het wijnabonnement. U ontvangt een korting van € 5,00 of € 10,00 per doos van 6 respectievelijk 12 flessen (waarde circa € 45,00 of circa € 90,00 per doos). Nieuw dit jaar is dat u bij een nabestelling van deze wijnen in hetzelfde kwartaal nog eens 10% korting ontvangt.


High Wine en Socialiser
In ons wijncafé presenteren we twee aantrekkelijke wijnproducten:
  • De Socialiser; voor twee personen een glas wijn met garnituur voor € 12,50.

  • De High Wine; drie glazen verschillende wijn met drie plateaus bijpassende hapjes voor € 17,50.
Voor De High Wine was al goede belangstelling en grote tevredenheid. In verband met de versheid van de hapjes is tenminste 48 uur van te voren reserveren noodzakelijk. De High Wine wordt geserveerd in ons wijncafé op donderdag vanaf 19:00 uur, vrijdag vanaf 16:00 uur en zaterdag vanaf 20:00 uur. Wilt U een keer een High Wine proberen? Reserveer deze dan tijdig.