Welkom bij de Winkel voor Wijn en Whisky's...!Het nieuwe wijnseizoen
Nog een paar koude weken... Vol ongeduld wachten we op het voorjaar en op de nieuwe wijnen en jaargangen 2017 en 2018. Begin april komt het merendeel van de nieuwe wijnen bij ons binnen en deze wijnen zullen deels worden opgenomen in de wijnabonnementen en de eerstkomende wijnproeverij. De eerste nieuwe wijnen uit Zuid Afrika hebben we opgenomen als wijn van de maand.


Overzichtsproeverij
Op zaterdag 21 april houden we een overzichtsproeverij. Op deze avond proeft u in opbouw verschillende witte, rosé en rode wijnen. Natuurlijk presenteren we weer een flink aantal zeer gevarieerde wijnen die het de komende maanden prima zullen doen als schenkwijn en/of bij de voorjaarsmaaltijden. De bijdrage in de kosten is € 15,00 per persoon en vooraf aanmelden is noodzakelijk.


Wijnabonnement
Wilt u ook ééns in het kwartaal verrast worden met een wijnpakket van 6 of 12 seizoenwijnen? Meldt u dan aan voor het wijnabonnement. U ontvangt een korting van € 5,00 of € 10,00 per doos van 6 respectievelijk 12 flessen (waarde circa € 45,00 of circa € 90,00 per doos). Nieuw dit jaar is dat u bij een nabestelling van deze wijnen in hetzelfde kwartaal nog eens 10% korting ontvangt.


High Wine en Socialiser
In ons wijncafé presenteren we twee aantrekkelijke wijnproducten:
  • De Socialiser; voor twee personen een glas wijn met garnituur voor € 12,50.

  • De High Wine; drie glazen verschillende wijn met drie plateaus bijpassende hapjes voor € 17,50.
In verband met de versheid van de hapjes is tenminste 48 uur van te voren reserveren noodzakelijk. De High Wine wordt geserveerd in ons wijncafé op donderdag vanaf 19:00 uur, vrijdag vanaf 16:00 uur en zaterdag vanaf 20:00 uur. Wilt U een keer een High Wine proberen? Reserveer deze dan tijdig.